Ismerje meg ökológiai
gazdálkodással kapcsolatos könyveinket!

A gyümölcsfák és a szőlő védelme az ökológiai és integrált növénytermesztésben (könyv)

Szerző(k): M. Hluchý, P. Ackermann, M. Zacharda, Z. Laštůvka, M. Bagar, E. Jetmarová, G. Vanek

 „A gyümölcsfák és a szőlő védelme az ökológiai növénytermesztésben” című terjedelmes könyv új, immár harmadik kiadása. Ebben a könyvben 600 oldalon keresztül a Közép-Európában előforduló gyümölcsfák és szőlő valamennyi jelentős betegségének, kártevőjének és fiziológiás zavarainak a jellemzése található.

Az utóbbi években az éghajlatváltozás következtében elterjedt új kártevő fajokra kiemelt figyelmet fordítanak a szakemberek.  A Biocont Laboratory cég által készült könyv célja bemutatni a növénytermesztés integrált és ökológiai rendszereinek korszerű módszereit, az ökológiai védelmet, az egészséges termesztés lehetőségeit, nehézségeit, megoldásait. A könyv szerzői írnak a jelentősebb betegségek és kártevők kártételeinek tüneteiről, az ökológiai növénytermesztésben alkalmazott védelem eredményeiről, és a módszereiről. Továbbá a könyv ismerteti a legtöbb betegséget, kártevőt, hasznos élő szervezetet és az ökológiai védelem eszközeit, 13 ország 81 szerzőjének több mint 1200 fényképével.

A könyvet számos új, szemléltető és tájékoztató fénykép, ábra és vázlat egészíti ki, amelyek a leíró szöveggel együtt lehetővé teszik a káros és a hasznos szervezetek gyors azonosítását és egyúttal tanácsokat is adnak, hogyan lehet ezeket a nemkívánatos szervezeteket kíméletes módszerekkel szabályozni vagy a hasznosakat megfelelő beavatkozásokkal támogatni.

A könyv olvasását ajánljuk minden ökológiai gazdálkodásra nyitott profi és hobbi kertésznek egyaránt.

Hasznos információk

  • Kiadó: Biocont Laboratory
  • Terjedelem: 568 oldal
  • ISBN: 978-80-904254-3-9
  • Fordította: Lacza Tihamér

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 

A Biocont Magyarország Kft. hírlevele ingyenes szolgáltatás, a hírlevélre történő feliratkozás semmilyen kötöttséggel nem jár, bármikor leiratkozhat róla.

Kíváncsi? Adatai megadásával itt feliratkozhat!

Kövessen minket a Facebookon is!

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosarában!
Vásárlás folytatása