Ismerje meg társvállalatainkat!

Activstart - Bioaktiválási technológiák

A bioaktivátorok termesztéstechnológiában való, megfelelő használatával elérheti, hogy a termesztett növények élettani folyamatai kiegyensúlyozottan működjenek, ezáltal a kultúra felkészül a termesztés során fellépő stresszhatások (szárazság, hőmérséklet, uv-sugárzás stb.) minél hatékonyabb kivédésére, szükség esetén gyors regenerálódására és harmonikus fejlődésére.

Oro Agri - Narancsolaj technológia

A globális mezőgazdasági és fogyasztói piacon a biztonságos, környezetbarát növényvédelem és a hozamjavító megoldások első számú szolgáltatója. Az Oro Agri International Ltd (ORO AGRI márkanév alatt) szabadalmaztatott termékeket fejleszt és gyárt mezőgazdasági, otthoni és ipari alkalmazásokhoz világszerte. Olyan termékekre szakosodtak, amelyek biztonságosak a felhasználó és a környezet számára, és mindezek mellett hatékony megoldást nyújtanak. A termékkategóriák közé tartoznak adjuvánsok, peszticidek, talajjavító szerek és lombtrágyák.

Andermatt - Bakulovírusok a kártevők ellen

Az Andermatt Csoportot Dr. Martin Andermatt és Dr. Isabel Andermatt alapította 1988-ban. Azóta a biológiai alapú megoldások globális vezetőjévé fejlődött. Az Andermatt Csoport fő irányát képzi a biokontroll megoldások növényvédelmi stratégiákba való integrálása. Jelenleg az Andermatt Csoport több mint 450 alkalmazottat foglalkoztat. Termékeiket globálisan forgalmazzák és értékesítikk saját leányvállalatainkon, valamint világszerte több mint 100 forgalmazón keresztül. Ma az Andermatt Group a világ vezető vállalata a bakulovírus termékek gyártásában és forgalmazásában

Sumitomo Chemical - BT készítmények a növényvédelemben

A Sumitomo Chemical a változó időkhöz igazodva fejlődött, mindeközben fenntartva alapelvét, amely a szennyezés megszüntetésén és a terméshozamok növelésén nyugszik. A Sumitomo Chemical Group jelenleg öt ágazatban – Petrolkémia és műanyagok, Energia és Funkcionális Anyagok, IT-vel kapcsolatos vegyi anyagok, Egészségügy és növénytermesztés, valamint Gyógyszeripar – működik, és világszerte olyan termékeket kínál, amelyek számos iparágat támogatnak és segítik az emberek mindennapi életét. A vállalat Egészségügyi és Növénytudományi szektora növényvédőszerek, műtrágyák, takarmány-adalékanyagok, háztartási rovarölő szerek, fertőző betegségek elleni védekezésre szolgáló termékek, valamint gyógyszerhatóanyagok gyártásával és értékesítésével foglalkozik.

CBC (Europe) - Valami van a levegőben

A világszerte aktív, tokiói székhelyű CBC Group leányvállalataként a cég 1986 óta szállít csúcsminőségű termékeket Európa számos országába. Megalakulása óta a CBC (Europe) folyamatos, fenntartható növekedést mutathat, és ma az egyik legsikeresebb feldolgozóipari vállalat Németországban. A feromonok általi párosodás megzavarása ma már az integrált növényvédelem egyik kulcseleme a világon. Portfóliónk magában foglalja a japán Shin-Etsu (a szemiokémiai szektor világvezetője) által kifejlesztett és gyártott feromoncsaládot.

Biopol Natural - A természetes megoldás

1989-ben Hubert Winters és Evert Jan Robberts megkezdte a biológiai beporzók (poszméhek) tenyésztését. Ezeket a biológiai beporzókat a természetes és hatékony beporzás érdekében alkalmazták. 1990 óta számos természetes ellenséget fedeztek fel és fejlesztettek ki. Minden a minőségről és az új termékek fejlesztéséről szól, ami hozzájárul a fenntarthatósághoz és a sikeres védekezéshez.

Agromedium - Digitális szerjegyzék és információs adatbázis

Az Agromedium rendszer tartalmazza a Magyarországon engedélyezett növényvédő szerek és termésnövelő anyagok legfőbb adatait, engedélyokiratait, valamint a kereskedelemben elérhető vetőmagok jellemzőit. 2018 óta működik magyarországon, letölthető mobil alkalmazásként, elérhető weben is.” Légy az információ birtokában mindig, mindenhol! “

SMAPP LAB - Digitalizált kártevő csapdák

A SMAPP LAB Kft. a hagyományos növényvédelmi előrejelzési megoldásokat kombinálta a digitalizáció adta lehetőségekkel. A SMAPP csapdákban a szexferomon, mint szelektív attraktáns (hasonlóan a hagyományos szexferomon csapdákhoz) megtalálható, emellett egy beépített kamera és szenzorok is helyet kaptak a csapdákban. A SMAPP csapdák által befogott egyedek azonosítását és számlálását képfelismerő algoritmus végzi. Az országos rendszer által gyűjtött fogás és meteorológiai adatok alapján nyomon követhetővé válik a gyapottok bagolylepke vándorlása, rajzás dinamikája az egész országban. Ezáltal hamarabb szerezhetünk információt a rajzáscsúcs közeledtéről és könnyebbé válik a gyapottok bagolylepke elleni védekezési időzítése.

Trifolio-M - Biológiai eredetű anyagok

A Trifolio-M GmbH 1985-óta foglalkozik nagy tisztaságú biológiai eredetű anyagok kutatásával és gyártásával. A hesseni Lahnau-ban található székhelyükről látják el európai, és világ többi részén lévő partnereiket biológiai- növényvédőszerekkel, -biocidekkel, illetve feromon készítményekkel és egyéb használatra kész termékekkel. A kutatások középpontjában az indiai neem-fa áll (Azadirachta indica), amely számos olyan anyagot tartalmaz, amelyet a növényvédelemben, de akár a gyógyászatban is fel lehet használni. Úttörő munkát végeznek a nagy tisztaságú, növényi eredetű kivonatok engedélyeztetésének területén. Az ehhez szükséges vizsgálatokat egy külön erre a célra létrehozott laboratóriumban végzik, amely megfelel a GLP-feltételeknek. Ez teszi lehetővé számukra, hogy a termékeik engedélyeztetéséhez szükséges adatainak minőségét garantálni tudják.

Biofa - Kálium-hidrogén-karbonát

Vezető vállalat az ökológiai növényvédelem területén. A BIOFA GmbH egy közepes méretű vállalat Délnyugat-Németországban, amely ökológiai mezőgazdasággal foglalkozik. 1979-ben alapították. Növényvédő szerek, növényerősítők, műtrágyák és az ökológiai és integrált gazdálkodáshoz (IP) hasznosító anyagok teljes választékát kínálják partnereiknek. Piaci jelenlétüknek és a biológiai megoldások értékesítésében és nyilvántartásában szerzett negyedszázados tapasztalatuknak köszönhetően szinte minden németországi biotermelő által ismert vállalat.

Hortipro - a holland vállalat

A HortiPro holland vállalat, Gerco (Jerry) és Jenjer Overweg alapította. Környezetbarát termékek fejlesztésére és gyártására specializálódott a kertészet, gyümölcsipar, szabadidős és sport szektor számára. A testreszabott termékeket gyárt üvegházi és szabadföldi környezetbe. Ezekkel a termékekkel a termelők magasabb terméshozamot érhetnek el, és csökkenthetik a növények fertőzési kockázatát. „Veled vagyunk az elejétől a végéig… segítünk megérteni a dolgokat az alapoktól.”

E-nema - Fonálférgekkel a kártevők ellen

A biológiai növényvédelem továbbra is a ma már globálisan tevékenykedő vállalat alaptevékenysége. Már nem csak rovarparazita fonálférgeket, hanem számos más, mikroorganizmusokon alapuló biológiai növényvédő szert is gyártanak itt. A cég laboratóriumaiban nemzetközi csapat dolgozik a folyamatok és termékek állandó fejlesztésén, illetve új ötleteken és megoldásokon növényvédelemben, aquakultúrában, biotechnológiában. Számos tudományos intézettel és egyetemmel, valamint kutatáson alapuló céggel való világméretű együttműködésnek köszönhetően az e-nema GmbH-nak már szilárd helye van a modern biotechnológiában.

Gaiago - Az ember él, ha a talaj él

A Gaïago-t 2014-ben, a bretagne-i Combourg közelében alapították, a helyi mezőgazdasági területek újjáélesztésének céljából. Jelenlegi székhelye St-Malo-ban van. A társalapítók, akik maguk is a mezőgazdaságból származnak. A Gaïago megfigyelésből indultak ki: módszertant és eszközöket dolgozott ki a talajelemzés eredményeinek értelmezésére, valamint a talajásványi-anyag háztartásának és a biológiai aktivitásának befolyásolására. Célkitűzésük, hogy nemzetközi szinten tudják kamatoztatni elképzeléseiket és megoldásaikat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 

A Biocont Magyarország Kft. hírlevele ingyenes szolgáltatás, a hírlevélre történő feliratkozás semmilyen kötöttséggel nem jár, bármikor leiratkozhat róla.

Kíváncsi? Adatai megadásával itt feliratkozhat!

Kövessen minket a Facebookon is!

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosarában!
Vásárlás folytatása