Ismerje meg társvállalatainkat!

Activstart - Bioaktiválási technológiák

A bioaktivátorok termesztéstechnológiában való, megfelelő használatával elérheti, hogy a termesztett növények élettani folyamatai kiegyensúlyozottan működjenek, ezáltal a kultúra felkészül a termesztés során fellépő stresszhatások (szárazság, hőmérséklet, uv-sugárzás stb.) minél hatékonyabb kivédésére, szükség esetén gyors regenerálódására és harmonikus fejlődésére.

SMAPP LAB - Digitalizált kártevő csapdák

A SMAPP LAB Kft. a hagyományos növényvédelmi előrejelzési megoldásokat kombinálta a digitalizáció adta lehetőségekkel. A SMAPP csapdákban a szexferomon, mint szelektív attraktáns (hasonlóan a hagyományos szexferomon csapdákhoz) megtalálható, emellett egy beépített kamera és szenzorok is helyet kaptak a csapdákban. A SMAPP csapdák által befogott egyedek azonosítását és számlálását képfelismerő algoritmus végzi. Az országos rendszer által gyűjtött fogás és meteorológiai adatok alapján nyomon követhetővé válik a gyapottok bagolylepke vándorlása, rajzás dinamikája az egész országban. Ezáltal hamarabb szerezhetünk információt a rajzáscsúcs közeledtéről és könnyebbé válik a gyapottok bagolylepke elleni védekezési időzítése.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 

A Biocont Magyarország Kft. hírlevele ingyenes szolgáltatás, a hírlevélre történő feliratkozás semmilyen kötöttséggel nem jár, bármikor leiratkozhat róla.

Kíváncsi? Adatai megadásával itt feliratkozhat!

Kövessen minket a Facebookon is!