Biocont Magyarországon

A Biocont Magyarország Kft. 2002 végén alakult azzal a szándékkal, hogy a biológiai növényvédelem hazánkban kevésbé ismert technológiáit, készítményeit meghonosítsa, minél több termelővel megismertesse és forgalmazza Magyarországon.

A Biocont Magyarország Kft. 2016 óta 100%-ban a csehországi (Modrice) székhelyű, immár 30 éves múltra visszatekintő   Biocont laboratory spo.s.r.oleányvállalata.

Nem kérdés, hogy a növénytermesztésre szükség van, de ma már a fejlett társadalmakban egyre növekvő igény jelentkezik az egészséges úton, minél kisebb környezetterheléssel előállított és valóban egészséges, tehát kemikáliáktól mentes élelmiszerek iránt. Ezért a jövő a valódi integrált- és ökológiai gazdálkodásé, melynek kulcsfontosságú eleme a biológiai növényvédelem.

Ennek az irányvonalnak az úttörője és piacvezető szereplője  a Biocont Magyarország Kft., amely a Biocont cégcsoport tagjaként több évtizedes külföldi és belföldi tapasztalattal rendelkezik biológiai növényvédelem területén. Hisszük, hogy tevékenységünk aktívan és hatékonyan szolgálja mind a természet, mind az emberi egészség védelmét és közben a biológiai növényvédelem megoldásaival a termelők is jól járnak.

Najat Attila
Stratégiai projekt menedzser

Munkatárs

Szaktanácsadó

Fejlesztőmérnök

Termékünk van a piacon

Biocont a világban

 

Jelen vagyunk Európában…

…és Ázsiában is!

A céget Ing. Milan Hluchy PhD és László Gyula alapította. Ing. Milan Hluchy PhD növényvédelmi szakmérnök és doktori disszertációját a Typhlodromus pyri ragadozóatka szőlőültetvényekben betöltött szerepéről írta. László Gyula, aki a Gödöllői Agrártudományi Egyetemen szerzett általános agrármérnöki diplomát, diplomamunkáját pedig a Gödöllői dombvidék lepkefaunájának természetvédelmi és mezőgazdasági kérdéseiről írta.

A vállalat alapfilozófiája, hogy olyan megoldásokat adjon a mezőgazdasági termelők kezébe, amelyekkel a mezőgazdasági termelés környezetpusztító hatásait – a hatékonyság megtartása mellett – mérsékelni lehet.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 

A Biocont Magyarország Kft. hírlevele ingyenes szolgáltatás, a hírlevélre történő feliratkozás semmilyen kötöttséggel nem jár, bármikor leiratkozhat róla.

Kíváncsi? Adatai megadásával itt feliratkozhat!

Kövessen minket a Facebookon is!

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosarában!
Vásárlás folytatása