Nema-Sprayer

Fonálféreg kijuttatására alkalmas eszköz

A Nema-Sprayer egy olyan eszköz, amellyel időt és plusz fáradtságot megspórolva lehet hasznos fonálféreg készítményeket (nemastar, nematop) a fűre vagy a talajra kijuttatni.

Hogy működik?

Az eszköz tartálya, amelybe a fonálféregeket tartalmazó oldat kerül 1 liter űrtartalmú. A locsolótömlőhöz csatlakoztava, ebből a tartályból keveri bele az oldatot az átfolyó vízbe. A permetező egy töltésével körülbelül 50 liter víz juttatható ki (20 ml oldat literenként), ez a folyamat nagyjából 10 percet vesz igénybe.

Hogy alkalmazzuk?

Először egy langyos-meleg vízben kell feloldani a fonálférgeket tartalmazó port. A keveréket óvatosan keverjük össze, illetve távolítsuk el a kijuttató eszköz szűrőit.  Utána meg kell tölteni a keverékkel az eszközt és egy öntöző tömlőhöz kell csatlakoztatni.

A Nema-Sprayer a fonálférgeket tartalmazó oldat kijuttatásán kívül, használható tiszta vízzel történő locsolásra is, ezzel is egyszerűbbé téve a növényei ápolását.

Hasznos információk

  • Kényelmes és gyors kijuttatás
  • Egyszerű használat

Letöltések

1

0

e3fb7571bd

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 

A Biocont Magyarország Kft. hírlevele ingyenes szolgáltatás, a hírlevélre történő feliratkozás semmilyen kötöttséggel nem jár, bármikor leiratkozhat róla.

Kíváncsi? Adatai megadásával itt feliratkozhat!

Kövessen minket a Facebookon is!

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosarában!
Vásárlás folytatása