Isomate CLR

Feromon légtértelítés almamoly és almailonca ellen

Hatóanyag: Szintetikus ivari feromon

Felhasználható: Alma, körte, birs ültetvényekben almamoly (Cydia pomonella), almailonca (Adoxophyes reticulana) és ligeti sodrómoly (Pandemis heparana) ellen.

Dózis: 1000 db diszpenzer/ha

Az ültetvénybe kihelyezett diszpenzerek a vegetáció folyamán nagy mennyiségű illatanyagot párologtatnak, amely elfedi a nőivarú lepkék természetes illatanyagát. Így a hímek nem találják meg a nőstényeket és a párosodás elmarad. Ennek következtében a tojásrakás nem valósul meg, ami által a kártétel is jelentősen lecsökken.

Mivel az Isomate CLR csak a célfajokra hat, segíti a hasznos élő szervezetek felszaporodását, atermészetes rovarfauna fennmaradását.

Az Isomate CLR a vegetáció időszaka alatt folyamatosan stabil védelmet nyújt az ültetvénynek,hatékonyságát az időjárás és a kipermetezett készítmények nem befolyásolják.

Kapcsolódó tartalom:

Hasznos információk

  • A légtértelítés használatával a rovarölő szeres kezelések száma radikálisan lecsökkenthető, az inszekticidekkel szembeni rezisztencia kialakulásának kockázata kivédhető!

  • Csökken az ültetvényekben dolgozók és a fogyasztó kockázata is, hiszen a feromonoknak nincs szermaradéka!

  • A légtértelítés használata csak 3-5 ha-nál nagyobb összefüggő ültetvényben ajánlott, és minél nagyobb a légtértelítéses terület, annál jobb hatékonyság várható!

Letöltések

1
Engedelyokirat.pdf Engedélyokirat.pdf application/pdf
Download 1.29 MB 2023-04-25 2023.04.24. 2021-02-16 2021.02.15.

4

b7208f346e

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 

A Biocont Magyarország Kft. hírlevele ingyenes szolgáltatás, a hírlevélre történő feliratkozás semmilyen kötöttséggel nem jár, bármikor leiratkozhat róla.

Kíváncsi? Adatai megadásával itt feliratkozhat!

Kövessen minket a Facebookon is!

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosarában!
Vásárlás folytatása