Biocont Team Meeting(/Évzáró) 2022

Minden évben, november végén a Biocont cégcsoport összegyűlik, hogy szakmai előadások keretében megoszthassuk egymással tapasztalatainkat, az év fontos tanulságait, és együtt gondolkodjuk a jövőről. Ezzel támogatjuk egymás munkáját Csehországban, Lengyelországban, Szlovákiában és Magyarországon. Az idei év különleges volt a magyar csapat számára, hiszen házigazdái lehettünk e jeles rendezvénynek. 

Az idei év bővelkedett a sikerekben. Személyesen is gratulálhattunk a cégcsoport alapítójának, Dr. Milan Hluchýnak aki októberben a cseh Elnöki Ezüst Érdeméremben részesült. Ezzel több, mint fél évszázados áldozatos erőfeszítéseiért, az ökológiai növényvédelem és természetvédelem fejlesztéséért kapott állami elismerést.

Az előadások után átadásra került a Best Salesman Award – azaz a cégcsoport legjobb kereskedőinek járó díj is. Az idei díjazottak: Martin Teplý (CZ, I. hely), Gyekiczki Bernadett (HU, II. hely) és Martin Vrabec (CZ, III. hely). Nagy örömünkre szolgált, hogy pár év kihagyás után ismét állhatott magyar kolléga ezen a képzeletbeli dobogón. Számunkra ez azt jelenti, a dél-alföldi régió nem csak hazai viszonylatban, de Közép-Európán belül is kiemelkedően nyitott a fejlődésre és a környezetünket tiszteletben tartó mezőgazdasági gyakorlatokra. A valódi siker ezek mögött az eredmények mögött az, hogy minden növényvédelmi döntésben, ahol a széles hatásspektrumú, kémiai növényvédő szerek helyett biológiai és/vagy szelektív növényvédő szer kerül felhasználásra, ott érvényesülni tud a fenntartható, ökológiai szempontok figyelembevétele is. Azok a helyzetek, ahol kímélni tudjuk a kultúrnövény szempontjából semleges és a hasznos élő szervezeteket, hozzájárulhatunk a természeti egyensúly fenntartásához. Ez a siker innovatív termelőinkkel közös sikerünk!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 

A Biocont Magyarország Kft. hírlevele ingyenes szolgáltatás, a hírlevélre történő feliratkozás semmilyen kötöttséggel nem jár, bármikor leiratkozhat róla.

Kíváncsi? Adatai megadásával itt feliratkozhat!

Kövessen minket a Facebookon is!

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosarában!
Vásárlás folytatása